uFeel.me
Спомен
Автор: nella_gold,  15 април 2013 г. в 07:20 ч.
прочити: 357
По-твърда съм от камък, не разбра ли?!
И острото длето на съвестта ти
от мен не ще издялка... спомен.

По-крехка съм от хляба, който... нямаш.
И грубата ръка на дързостта ти
със мен не ще засити всеки... спомен. 

По-буйна от кръвта по вените тека.
И плахата ти мисъл все завличам.
А ти - дали си спомен... от обичане?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me