uFeel.me
Спомен
Автор: mmarinov59,  8 май 2011 г. в 13:06 ч.
прочити: 228

Годините неусетно минават,

няма за тях нийде прегради,

а спомените ясни остават,

сякаш още ние сме млади.

 

Вчера ли бяхме ний ученици

и ходехме вечер по серенади,

пеехме като волни птици

и бяхме млади, толкова млади!

 

Затворя очи и ви виждам,

отново гласовете ви чувам,

на младите днес не завиждам,

а заедно с тях се вълнувам.

 

Животът днес ни разпръсна

по всички краища на света,

но споменът днес възкръсна

и заедно пак сме сега!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me