uFeel.me
Спомен за огън
Автор: Snowflower,  27 август 2011 г. в 13:31 ч.
прочити: 479

  
 

Без памет е огънят,

но спомен той ражда –

в човешката памет следа…

 

Дали ще го помнят

със пепел и сажди?!

Или с… чакана светлина?!

 

Искрица ли топла?!

И… въглен угаснал?! –

Избира сама паметта…

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me