uFeel.me
Спомен за любимия
Автор: kisssa,  5 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1603

Сълзи ще лея всяка вечер,

в леглото си блуждаейки сама,

защото знам, че си далече

и няма кой да стопли моята душа!

 

Ще пазя дълго онзи спомен мил,

за сливането на душите и телата,

когато в моите обятия си бил

и щастлива съм била като дъгата!

 

Ще продължавам да се взирам в луната

и ще моля всяка, аз, една звезда,

да те закриля на земята

и да слее пак мечтите във една!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me