uFeel.me
Спомен - реалност?...
Автор: Snowflower,  21 ноември 2009 г. в 11:39 ч.
прочити: 321
     
          
Отново в бащината къща...
След много време пак съм тук...
Красиви спомени в менe се прегръщат,
очи затварям, чувам звук:
  
безгрижен детски смях и шепот,
игри вълшебни в двора тих.
Любими книжки с много трепет
прочитам пак и пиша стих...
            
Очи отварям и... звукът се приближава -
към мене тичат мойте дъщери -
едната носи книжка стара,
а другата - цветя от двора ни държи.
  
Прегръщам ги и мисля си внезапно
за мойте спомени и тяхната игра.
И всъщност техните игри, навярно,
са спомените ми, изплували така... 
         
2007 г.
          
         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me