uFeel.me
Споделено
Автор: beibi,  17 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 407
Здравей..,как си?,откъде си?
Банални все неща,
но точно с тези думи,
чатът ни запозна.
Ще си кажеш:
сблъсъци на човешки съдби,
търсещи нещо,иди ги разбери.
Но в чатът влизаш точно за това,
да споделиш със някой за твоята,
болка,радост и мечта.
Непознат приятел си за мен,
пристигнал от далечна страна.
Намерил тук случайно любовта,
но фатална за теб се оказала тя.
Загърбил,роден дом,майка и баща,
братя и сестри.
Живял си щастливо с любимата жена,
споделяш ти,но днес от болка,
душата ти гори.
Здравей..,как си днес,
споделяш всеки ден,за изминалия
ден и някак неусетно разговорът
те повлича,забравяш свойте незгоди
и се чувстваш окрилен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me