uFeel.me
Спасение
Автор: LSDeka,  2 февруари 2009 г. в 18:14 ч.
прочити: 253

Господи, моля те ми помогни,
сам останах на този свят,
моля те, от хероиновия сън ме събуди,
засити венозния ми глад!!!

Господи, моля те да ме спасиш,
всичко, всички пре*бах,
със усмивка пак да ме дариш,
да върнеш безгрижния ми смях!!!

Господи, история ми разкажи,
за трудни битки в славни дни,
за тежките неволи на моите предци,
с кураж, моля те, ме възнагради!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me