uFeel.me
Сол в очите
Автор: tiamat_,  25 февруари 2012 г. в 13:43 ч.
прочити: 329

Питай ме,

ще ти разкажа за всички

прерязани пътища...

За отлетелите календари

За листопадите.

И небето, останало без птици

Само с ехо самотни ноти

В шепите  на залеза.

 

Питай ме,

Ще ти разкажа

За всички морета,

В които потънах.

А те ме изхвърлиха

Нали знаеш,че

Морето обича да разговаря  с живите.

И да разказва -

Колко много сол

Има в сърцето  на слънцето,

Прогледнеш  ли-ослепяваш

И започваш да гориш,

Но не се превръщаш в огън.

Той не може да лети.

Само димът умее да докосва  небето,

Без да остава следи,

А едно тежко присъствие-

Съмнително и безплътно.

 

Питай ме,

Ще ти разкажа,

Защо кашлям толкова…

и избягвам очите ти.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me