uFeel.me
Сняг
Автор: Death_unlimited,  28 декември 2008 г. в 01:34 ч.
прочити: 353
Отново вали....
Черният сняг на самотата, омразата и смъртта
отново съм затрупан и няма слънце
не се топи а само трупа, трупа....
но краят е далеч...
зимата е вечна
а снегът е  толкова  студен че  от него  замръзва  всичко
замръзва и после умира,
но смъртта е краят  на всяко начало
последен изход от всичко
и пак на ум се моля     
дано изгрее слънце
да усетя топлината на твойто лято
заспал във своят зимен сън
проклет съм аз да страдам
и никога да не се събудя
да не бъда докоснат от лъча
на твоето лятно слънце
никога истински да не живея
но и да не мога да умра

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me