uFeel.me
Сняг
Автор: Aries,  21 декември 2011 г. в 07:53 ч.
прочити: 260
Искам да заспя в снега при теб
и да те сънувам как се връщаш
Искам да стопя замръзналият лед
и да сгрея твоите студени пръсти
Кой ти каза, че не ме е страх да плача?
Кой ти каза, че не се боя да спя?
Имаше ли време да ти кажа
че опитвах се да бягам от смъртта...
Ти студен си днес, твоите очи не трепват
устните ти не говорят, думите - мълчат
Твоят смях угасна някъде зад тебе
днес остана само да вали снегът
Искам пак да видя как пристъпваш
и косите ти - катранен водопад
искам и за миг дори да си те върна
и да те изваям от снега

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me