uFeel.me
Снежна приказка
Автор: lydotokote,  31 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 775
Звездна нощ, омайност нежна -
мечта или сън неусъществим?
Светът, завит в завивка снежна,
спи блажено, непробудим!

Полята бели, ширещи се до безкрай,
заобиколени от планинските била,
превръщат земно кътче в малък рай,
изпълващ ме със горда сила!

Реката бърза сега почива,
във ледена хралупа там седи.
И водопада, който все бушува,
в зимна дрямка сега мълчи.

И там щастливи с теб седяхме,
притиснати в прегръдка нежна,
без думи за любов си пак шептяхме
и бяхме част от приказката снежна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me