uFeel.me
Снежна приказка
Автор: streptococcus,  12 април 2013 г. в 21:04 ч.
прочити: 353
Шейна на път сред снежна буря.
Безкрайна страшна пустота.
Камшикът гърбове прежуря,
за да поддържа скоростта.

Във впряга всеки с нрав различен.
Един все дърпа настрани.
Друг се спасява единично.
А трети даже го мързи.

Човекът бясно псува, бие.
Камшикът яростно плющи.
От болка всяко куче вие.
Треперят пламнали плещи.

Камшикът никой не подбира,
че тъй от древни времена,
най много бой тоз пес обира,
що тегли цялата шейна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me