uFeel.me
Снежко
Автор: elityyy,  29 декември 2012 г. в 07:58 ч.
прочити: 246
Сняг вали и буря се развихри
накъде сега са нашите мисли
всичко тук от студа е сковано
трябва ни едно ново начало

Ново начало без тъпотия
Снежко, измий тази мръсотия
малко е трудно да се вразумим
но все някога ще победим

А пък защо ли толкова тежи
и сърцето в мене боли
тежко ми е на душата
и съпъства ме самотата

Хората станаха тъжни нали
Снежко за малко ти поспри
не затрупвай красивите спомени
да не загубим своите корени

Толкова чист и толкова бял
как да живеем с този свян
Снежко, красив и невинен си ти
ние не сме като тебе уви

Толкова покварени и толкова зли
как да погледнем с чисти очи
как да възвърнем нашата история
мъчим се ние в страшна агония

Снежко, затрупай тези злини
ние ще станеме в миг по-добри
ще се поучим от нашите грешки
колкото лоши - те са човешки

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me