uFeel.me
Смениха си посоките молитвите
Автор: Довереница,  5 август 2011 г. в 09:47 ч.
прочити: 410

 

Смениха си посоките молитвите       

                           Посветено на Зорка Димитрова-in memoriam

 

В  очите ти умират постепенно                           
сезоните на  сгушените мисли.
Надежда - пролет, че животът е победа,
надежда - лято, че животът има смисъл...

Надежда – есен, че си имала приятели,
а в делниците им за тебе време няма...
Последната надежда ослепява,
когато зимата е знак за изоставеност...

И бавно искрите в зениците угасват.
Угасват гняв, очакване и смелост...
Простила ли си, или обвиняваш
все още за нестореното себе си?

За посветеното и недописано,
което понагарча във сърцето ти.
Смениха си посоките  молитвите -
наопаки, напук... И за последно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me