uFeel.me
Смъртта на ангела
Автор: Aries,  28 януари 2012 г. в 07:10 ч.
прочити: 241
Виждал ли си ангел да умира?
То е като дъжд от огън, като ден последен,
Сякаш Адът и Небето се разтварярт,
Сякаш всичко си отива.

Виждал ли си ангелски криле да се пречупват?
Виждал ли си съвършенство да умира?
Сякаш ти самият се изгубваш...
Сякаш болката ти се реализира...

Виждал ли си ангел да умира?
Аз видях, и глух и ням съм от тогава...
Аз видях, и ослепях...
И остави в мен последният му полет жива рана...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me