uFeel.me
Смъртоносен капан
Автор: carolin,  6 декември 2008 г. в 22:20 ч.
прочити: 632

Остри нокти дълбаят асфалта,

с капки кръв тя рисува следи

и чертание подобно на карта,

отбелязва накъде да върви.

 

Черна дреха закрива снагата,

очите и тъмни са, сякаш мастило,

в копринен шал е прибрала косата,

а дъхът и напомня на гнило.

 

Тя излезе на пътя от ляво

и очакваща пореден герой,

който карайки сляпо направо,

ще направи погрешен завой.

 

Тази нощ, на таз магистрала,

Смъртта е поставила своя капан

и мъж там един е избрала,

който е седнал зад волана пиян.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me