uFeel.me
Сляпо куче
Автор: AM,  2 февруари 2013 г. в 12:18 ч.
прочити: 330
                             Когато истината е скрита за очите,
                        не я откриваме , търсейки видимото в света.

                                    * * *
                      Върви и подушва света
                      върви то и вкусва света
                      горчивото го натъжава,
                      възторг отключва
                      - лъчезарието на деня
                      в света понякога се случва
                      - сляпо куче... на хляба
                      кората да оближе
                      - светът е в стъпчивото,
                      препечено брашно.

                      Истината е скрита
                      за очите... сляпото куче,
                      чрез други сетива я открива!

                                      * * *

                                                01.02.2013

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me