uFeel.me
Сляпа съм
Автор: gery_74,  15 август 2009 г. в 21:10 ч.
прочити: 332

Сляпа съм за твойте изневери,


не ще тъжа след казани слова,


не ще попитам как се казва и коя е,


а просто тихо, редом с теб ще продължа.

 


Не ще те питам любовта къде е,


в сърцето ще заключа самота,


а вечерта отново ако теб те няма,


ще поплача скришом  в нощта.


 


Ще питам нямо, без въпроси...


Ще търся отговор на тях сама.


Защо изгубих те и как да те запазя,


в живота си те искам, но нека да е без лъжа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me