uFeel.me
Словото
Автор: Atanasiq,  24 януари 2013 г. в 08:13 ч.
прочити: 319

 

 

Предатели, обичате ли се такива,

след тежката работа, която сте свършили…

Умивате сърцата си с утеха,

че нищо лошо няма да се случи,

 че случаят потулен е…

Не би!

Умиването е във покаянието.

Овалването в грях- от дявола.

До кога ще си запушвате ушите,

присмивайки се?!

Глупави и убийци!

Убийци на собствените си деца,

че не допускате вероучение.

Убийци на цял един народ!

Допуснете децата да познаят Господ

и те да преценят дали да останат с Него,

 не вие!

Станете като тях, като деца!

Вие бяхте като тях...

Но влезе в сърцата ви ехидната,

влезе онзи,

който мрази душата ви и иска да я погуби.

О, глупави, събудете се!

О, спящи, проумейте!

Бог дойде, Спасителят,

научете Неговите заповеди,

обикнете се, покайте се.

Обикнете Го,

оставете живота си в Неговите ръце,

познайте Словото!

Слава на Бога във висините и

слава … вовеки…

Богородице, Дево, викам към тебе,

Мария, мила,

принеси моята молитва

към Господа, Твоя Син, да ме види,

да ме пази от бруленията на сатаната,

да прости на всички ни

и с Него да съм навсякъде

и Той с мен.

Амин.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me