uFeel.me
Слепота
Автор: zigitop,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 229

разрязах очите си

по средата

и видях

по-скоро нищо не видях

спомени и мрак

и циганин във мръсни дрипи

аз ли бях

или не бях

не знам

бе

нещо пак ми става

заших очите си

внимателно

перфектно

за да виждам всичко по-красиво

мечти и светлина

и рицарят със свойта дама

ето ме

със кон препускам

и пропускам

всичко лошо

покрай мене да премине

без да ме докосне

и да бъда чист и бял

и сляп

поет

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me