uFeel.me
Следи...
Автор: nuri,  22 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 400
Следи...
* * *

Следи в пясъка -
губещи се след всяка вълна.
Следи по небето -
оставени незнайно как.
Следи в душата ми -
пътека е там.
Разхождам се по нея.
Умълчан.
Вятърът слушам -
нещо да ми нашепне.
Но няма край.
Следи толкова явни -
събиращи в тях моята страст.
Съдбата по тях даже върви.
Следи оставени от миналото.
И продължаващи напред.
Следи, да ви следвам ли?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me