uFeel.me
Следа
Автор: Mina_Krasteva,  20 декември 2011 г. в 20:13 ч.
прочити: 332
Раздялата със нещо и със някого -
пропадане във бездна от тъга.
Раздялата със нещо и със някого -
протяжен блус в разкъсана душа.

Раздялата - една следа изстрадана,
по крехкото стъкло на мисълта,
за да се завръщаш тихичко по нея,
във мрака на нощта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me