uFeel.me
Следа
Автор: nevermind,  1 април 2010 г. в 12:59 ч.
прочити: 228
Надай вик във вечността
и нека безкрайно той се носи.
Всички да почувстват страстта -
отговор на хиляди въпроси.

Част от космическия пъзел
или пъзел сложен цял.
Хиляди съдби във възел -
вик с вечността те слял.

Нищо не е пропиляно -
не смей да съжаляваш.
Всичко в нечия мечта видяно -
спри да се съмняваш.

Вечността в прегръдка мека
хваща твоите ноти
и изпълнява задачата нелека
да ги пази тя безброй животи.

Мигът ти е миг от вселената
и вселена е съдбата.
Сега е твоят миг на сцената -
излей я цялата душата.

Нека всички доловят вика
и поемат болката, любовта.
Нека почустват наркотика
роден в урагана на страстта!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me