uFeel.me
След рекламация от Ада...
Автор: pin4e,  3 септември 2009 г. в 12:57 ч.
прочити: 438
Луната. Старата ми шапка
стърчи нагоре. И накриво.
Откакто никого не чакам
небето има вкус на никой.

По улиците булевардно
се разминавам с привидения.
След рекламация от Ада,
как искам дявол да ме вземе...

И слънцето умря. От залез.
Когато го събарят с лакти,
по лампите се разпознава,
че тъмнината е обратно.

2006

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me