uFeel.me
След Коледа
Автор: Snowflower,  26 декември 2009 г. в 23:28 ч.
прочити: 326

                       
       
След Коледната нощ надежда
и чиста вяра във вълшебства чудни
в душите на най-малките поглеждат
и в миг изчезват делниците трудни...
            
И моля се, след тази нощ в небето,
щом видят да изгряват пак звезди,
да пазят в себе си детето
и неговите приказни мечти...
             
Със тях децата, щом пораснат
и коледният старец стане мит,
ще могат те надежда да даряват
и те ще сбъдват хиляди мечти!
        
2008 г.
           
        

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me