uFeel.me
Слънцето ме поиска…
Автор: pin4e,  8 октомври 2009 г. в 11:06 ч.
прочити: 774
Тази нощ заминавам. И прощавам на релсите.
Отминават дърветата. Силозите и къщите.
Миналото е плява. От брашно те замесвах.
Пръстите ми омекнаха, затова не си същия.

Исках да се разплача, а се давя от кикот.
Пищна и дългобедра е душата ми. Циганка!
Не повярвах в палачи. Слънцето ме поиска.
Най-жестоката щедрост е това, че ме имаш.

Потанцува сърцето ти. Алчно и пъстрооко.
Нестинарски щастлива не умирах от нищото.
Истинска съм, когато любовта е прахосница.
Тази вечер заспивай. Утре ще ме измисляш.

2006

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me