uFeel.me
Слънце
Автор: elityyy,  21 юли 2011 г. в 08:58 ч.
прочити: 301
Слънце мое ти си моята съдба
ти съпътстваш щастието у дома
с тебе идва хубавия ден
всеки е към тебе устремен

Слънце аз те нося в своята душа
като символ вечен за красота
ти си вечен елемент
на любимия момент

Птички пеят в твоя чест
ти оценяваш този жест
колко много красота
се открива на света

Ти огряваш нашите градове-
паркове,градини,лесове
стопляш нашите сърца
милваш нашите деца

Толкова си ти далече
ние искаме да те достигнем вече
да те докоснем с ръце
и да те целунем ние поне

Но уви ти толкова париш
няма ти да ни пожалиш
по добре далече да стоим
ти си толкова недостижим

Слънце - ти скъпо и свято
ти си за мене богатство
в моята душа отразено
аз съм в плен упоена

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me