uFeel.me
Слънце... за всички
Автор: tanq_mezeva,  9 април 2011 г. в 20:53 ч.
прочити: 509
Защо ли плаче моята душа,
защо в съня сълзите си прегръщам.
Отдадени изцяло на нощта,
молитвитено, във приказка превръщам.

Пренасям ги във слънчева страна,
където слънцето за всички свети.
На воля тичат слънчеви деца
и слънчево омайват ветровете.

Там няма болка в чистите сърца,
криле пречупени, безмислени окови,
в бунището захвърлени цветя
и клетвено изречени прокоби.

Там има друм за нашите деца,
изпълнен със любов и светли дири.
\"Обичам те!\" - са първите слова,
пробудили душите. Елексири.

Да! Приказката нека създадем,
за всички тях, приели болестта си.
Букет от вяра да им поднесем
и слънчев дом...  не само във съня ми.
 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me