uFeel.me
Слънца от пакетче
Автор: Andromaha,  4 декември 2009 г. в 23:06 ч.
прочити: 586
Оставям те,
потичам и отплувам във водата ти.
Студена е... и ме боли премръзнало.
По-жадна е от птицата в душата ми,
сковава ме и ме изпива бързо.

Далече съм.
Не ми останаха криле за връщане,
във шепите си имам само гълъби,
не ми достигат облаци за доразсъмване,
а гълъбите не летят в не съмнало.

И всъщност нямам изгреви назаем,
слънцата си изгрявам от пакетче,
а твоите слънца са се удавили...
когато времето престана... да ми пречи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me