uFeel.me
Сладки
Автор: margo,  4 февруари 2009 г. в 15:36 ч.
прочити: 221

Бях в кухнята и правех сладки
и като по филмите аз чух
как някой се прокрадва в сенките
и дебне ме, да си открадне той сладкиш.
Отворих си прозореца!
Огледах се! - но няма никой.
Продължих аз свойто занимание.
И ето пак там някой дебне,
а тук все повече ухае.
"Хей, кой си ти, какво ли искаш?" -
помислих си наум.
И нямам отговор,
а само сенки прокрадват се на вън.
Когато вече бях готова,
на вратата се похлопа.
Престраших се и отворих.
И какво да видя там -
две деца с широко ухилени лица.
-Лелко дай и на нас от този аромат,
да опита ме и ний, малко да се подсладим.
Усмихнах им се и ги поканих.
Приготвих им какао
 и дадох им сладкиш.
Ах,колко доволни бяха
и колко много се смяха.
Вече бяха щастливи.
Благодариха ми сърдечно
 и тръгнаха си чак тогаз 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me