uFeel.me
Сладка ли е любовта
Автор: mese4inko,  12 август 2012 г. в 00:20 ч.
прочити: 378
Ти, Любов, си най-сладката отрова
и за всеки срещнал те в живота
пак Ти единствено си антидота.
Веднъж си нежно изумителна,
а в друг момент си като капчица
в лъжичката мерителна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me