uFeel.me
Слаба съм
Автор: Valens,  7 юли 2013 г. в 18:57 ч.
прочити: 478

Слаба съм.

Слаба съм, Господи!

Защо ме поиска такава -

страхливо прибягвам по мостове

от съчки над хищна жарава.

Слаба, страхлива и пясъчна

баланса да търся във дните,

посоката - в нощите, вярната,

сълзи да  ми мият очите.

 

Слаба съм.

Слаба съм, Господи!

С ветрове силни ме гънеш,

спъваш краката ми с троскот,

камъни остри и тръни.

Нека е твоето, Господи!

Аз ли коя съм да съдя.

Всичко и всеки простила съм -

може ли друго да бъде...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me