uFeel.me
Скулптор
Автор: peniashkiplashkoff,  5 септември 2011 г. в 19:55 ч.
прочити: 179
Пред камъка  студен
творецът с длето се спрял.
За идеята, която е копнял,
духът му е наново възроден.
Не беше час, не беше ден,
длетото винаги дълбае.
В жилите на камъка студен
новият герой се ражда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me