uFeel.me
Скръбна песен
Автор: Hlapi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 515
Огнен дъх и след него стенание,
Огнен език, а след него – мъгла;
Аз мечтая да бъда обичана,
Аз мечтая с теб да умра.

Приказен блян в горещата нощ,
Нежно дихание, вещаещо смърт;
Аз жадувам да бъда докосната,
Макар и за малко, макар и на сън.

Но къде сте, о, призраци жадни,
Но къде сте, слуги безпощадни?...
Вземете ме – аз ваша ще бъда,
Далеч от мечтите, далеч от скръбта...

8.08.2004
Първомай, България
Маги

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me