uFeel.me
Скитница
Автор: Lucky,  18 август 2011 г. в 12:03 ч.
прочити: 260

 

Душата ми, дрипава скитница,

полита над чудни земи,

докосва лъчите на слънцето

и като мъниста звездите брои.


Тя не знае души да пленява,

но умее да говори със тях.

Щом лунната арфа ридае

плисва по струните смях.

 

Дрипите точно в дванайсет

превръща в ефирен кафтан

и танцува, лудетина съща

в сън неочакван, но зван!


С утрото тихо присяда

в края на Млечния път,

намерила бяла нирвана,

с любов залива светът.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me