uFeel.me
Скитница душа
Автор: nella_gold,  30 ноември 2012 г. в 21:48 ч.
прочити: 262

Преди да се родя...


след всяка малка смърт,


преди да се явя...


пред себе си,


отново...


Преди да стигна 


онзи кратък връх,


преди да полетя,


надолу...


Преди да се наситя


на страстта,


преди да я обсебя,


дързостта си,


преди да са ми


скършили криле,


преди да зърна


синьото небе,


преди да хукна 


боса като хала,


преди да се родя,


и... след


в най-тихата 


и ... есенна раздяла.


Душата ми... 


все скитница


остава...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me