uFeel.me
Скитникът
Автор: d_vladimirov,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 514
Видях отчаян скитник през нощта.
Той търсеше от нищото надежда.
Помоли ме за шепа вяра само,
Но бях загубил любовта...
Съзрях очите му самотни слепи,
Да просят малко жива топлина.
Помолих се за късче огън само,
Но бях скован от лед...
Усетих тъжната усмивка в мен,
Аз бях скитника самотен.
Помолих се за нова среща,
Но времето ми да вървя загубих!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me