uFeel.me
Скитник 2
Автор: starkmaster,  17 април 2013 г. в 18:09 ч.
прочити: 222

Скитникът.
Излязъл на Пътя.
Търсещ надежда.
И вяра..., и огън.
Дълбоки очи
дирят времето
в мигове на болка,
мечти и тишина.
Очите самотни,
уморени от пътища
и безпътица
дирят топлина и безвремие.
В нечии... топли очи.

© Ванко Николов (Starkmaster ® vn)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me