uFeel.me
Скъсана нишка
Автор: tanq_mezeva,  16 март 2013 г. в 18:04 ч.
прочити: 668
Когато късаш нишката със някого,
недей да плачеш, даже не тъжи.
Усмихвай се, било ли е приятелство,
оставило е истински следи.
Оставило  е мигове запомнящи,
а нишите във твоята душа
не, не са изпълнени с предателства,
ни с черна злъч, а с бяла светлина.
Изрий сълзите. Никому ненужни са.
Буцата от гърлото махни.
Разбий веригите ви задущаващи.
Вдигни глава и тихо си тръгни.
Когато късаш нишката със някого...
Уроците житейски запомни!
Натрапеното някому приятелство,
по-тежко е от вражески стрели.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me