uFeel.me
Скъпи грешки
Автор: nattalia,  18 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 615

Nattalia и Carolin

 

Ако на двадесет не бях се влюбил,

а бях заминал нейде по света,

тогава нямаше и вярата да съм загубил,

че има я красива любовта.

 

Ако на тридесет не бях я срещнал,

онази истинска жена,

тогава нямаше и вярата да съм си върнал

и нямаше да се порадвам на деца.

 

Ако на четиридесет не бях ги пренебрегвал,

за да мога кариера да градя,

тогава нямаше да знам, какво съм губил

и важните неща да оценя.

 

Живота ни поставя в кръстопъти,

с въпрос, по грешния ли пак вървим,

но всички грешки са ни страшно скъпи,

че като хора се така градим.

 

След всички избори, които съм направил,

сега оглеждам се и виждам покрай мен -

в очите ваши, спомен съм оставил,

за нищичко не съжалявам в този ден.

 

Сега събуждайки, поглеждам календара,

и май навършвам днес седемдесет,

поставил всички грешки на кантара,

които са ми носили късмет.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me