uFeel.me
Сиво утро
Автор: argonyk,  15 септември 2011 г. в 01:32 ч.
прочити: 175
Каква ти любов. Какви пет лева.
Всяка тръпка е вещица гърбава.
Мигът е грозния брат на елфа...
На разсъмване всички си тръгват.

По-трезен от поп по пости съм.
Как по първи петли се заспива...
Две светкавици, вещаещи гръм,
много тихо сега си отиват.

Тишината пак се разшета.
Нали е припряна къщовница.
Съдбата е кучка проклета.
Феите са нечий любовници.

Сричам остатъци от парфюми
и си пия кафето горчиво.
Пак осъмнах във хаос от думи...
- Добро утро, мое утро сиво.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me