uFeel.me
Системата
Автор: blackmirror,  27 януари 2009 г. в 00:53 ч.
прочити: 320

</span>System_shut_down<span style="color: #800080;" mce_style="color: #800080;">


Навярно днес, процесора загива

И гасне с всяка стотна, паметта.

Windows-a започва да забива

И пак си сам. И пак в реалността

Започваш да работиш кат процесор,

Побираш данни, клипове, числа.

Превръщаш се, за кратко във професор...

А после пак... угасва паметта.

Започваш да записваш по стените,

Пресмяташ цяла вечност, разпилял

Оглеждаш си в монитора,очите

И там те гледа образа ти вял...

Започваш да се тъпчеш с фабрикати,

Цигарите въобще не ги щадиш,

Дори когато здравето се клати

Отново пиеш, пушиш и не спиш!

Навярно днес, процесора загива,

И почва толкоз бавно да работи!

Защитната система я не бива

Особено - в защита на животи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me