uFeel.me
Синьо
Автор: eclipse,  26 януари 2009 г. в 19:56 ч.
прочити: 276

Синьо е морето.
Сини са сълзите ми,
сухите сълзи от пепел...
Син е дъхът ми, замръзнал от студа...
Сини са очите ти -
дълбоки, прозрачни, големи...
Сини са ръцете ти -
студени, нежни и слепи.
... И в син водопад разпръсквам
мечтите си, в които
отдавна вече не вярвам...
Синьо е небето ни...
Сини са чувствата, кръвта и огъня...
Синя е душата ми - разпокъсана от думите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me