uFeel.me
Синя принцеса
Автор: kateto,  13 март 2010 г. в 21:40 ч.
прочити: 225

Не исках да съм балерина,

а малка синя принцеса,

която в рокля от коприна

обикаля из двореца...

 

Мечтаех да бъда принцеса,

за да съм винаги добра,

за да нося гордо венеца,

спечелен заради добри дела!

 

            ***

Сега съм голяма и зная:

било е наивна детска мечта,

но все още силно желая

да бъде по-добър света...

 

И макар да не искам вече

да бъда синя принцеса

вярата силно стискам в ръце

и зная, че ще спечеля венеца!

 

Затова обличам рокля

от усмивки и мечти,

слагам грим от надежда

и с очи, изпълнени с любов,

към света уверено поглеждам!

 

Какво като не съм принцеса?

Не ми е нужна красота,

за да вляза в двореца,

съграден от доброто в света!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me