uFeel.me
Сини сънища
Автор: kim,  22 юни 2010 г. в 11:50 ч.
прочити: 274
Люби ме страстно видение тъй нежно
в сънищата сини без покой
дори да е снежно
внеси горещи ласки ти безброй.
Отпивай жадно от моите окови
вплитай пръсти в моите коси,
тъй както вятърът горчиво гони
лисченцата от дървесната си лъст.
Не спирай да ме носиш
по море от блаженство
душата... единствено се моли
сънят в реалност да превърне то...
Покривай ме с листенцата си нежни
от устните ти - цъфнещ цвят
разлиствай ме... с аромата грешний
дано в съня намеря аз покой.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me