uFeel.me
Силует
Автор: D.Pachev,  13 ноември 2009 г. в 23:40 ч.
прочити: 964

        Няма да видиш сълзите,
         които ще лея за теб.
        Няма да видиш очите,
         студени са те като лед!

        Няма да чуеш гласа ми,
         с който топлих нощта.
        Няма да чуваш смеха ми,
         изчезва като ехо в скала.

        Няма да чувстваш ръцетe,
         с които те палех безчет!
        И нищо няма да знаеш,
         ще бъда един силует!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me