uFeel.me
Силна съм!
Автор: anabet,  22 януари 2009 г. в 09:53 ч.
прочити: 308


Силна съм! Не ме пази!
Преживявам трудности
и загуби,
но оцелявам!
Не съжалявай, и не ме щади,
родена съм да побеждавам!

Силна съм! Не ме вини!
Понякога греша,
но си признавам!
Препъвам се, и падам,
но после гордо се изправям!

Силна съм! Обичам силно!
Докрай се боря
даже със смъртта!
Не чакай още, запали ме -
искам в огъня да изгоря!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me