uFeel.me
Силата на Живота
Автор: sofia_air,  3 април 2011 г. в 18:36 ч.
прочити: 213
А градът хич нехае за кризи и смут.
Той се буди, живее, заспива...
Рони гълъби сутрин по своя площад.
После хапва картофки със бира.

Даже пролет очаква да мине насам.
Този път ще е малко различна.
Тя ли каза, дали той спонтанно разбра -
малко странна сега ще дотича.

Как да е. Той си движи по старому пак.
Рутина. Не поддава на кризи.
Колко свят го пресече, колко свят, колко свят.
Той е същият - крачи по риза.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me