uFeel.me
Сезони
Автор: tedddy,  18 март 2009 г. в 14:29 ч.
прочити: 509

Пролетта дойде - дърветата разцъфват...

две дечица гонят се в полята,

косите по детски те си подръпват

и от усмивки греят им лицата...


Настъпва лято - горещият сезон...

младежи влюбено във парка се целуват

и не мислят те за политика и закон,

а как да прекарат вечерта умуват...


Ето есента със златистата покривка...

жена и мъж на възраст средна

нямат време детето да дарят с усмивка,

докато борят се с проблемите поредни...


Идва зимата - ледена принцеса...

старец и старица в спомени се връщат...

в полето първо... а после в парка те са...

а сега внуците си радостно прегръщат...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me