uFeel.me
Сезони
Автор: Snowflower,  12 юли 2010 г. в 11:35 ч.
прочити: 368

  
                                

Поглеждам (понякога само) назад
и виждам сезоните в мене...
И всеки от тях носи своя заряд,
от който аз Вяра си вземам...
              
И срещам деня с трепет пролетен пак,
с Надежда за лятното слънце...
И есенен вятър с Любов, пъстър свят
в мен с Мъдрост на зима рисува...
            
септември 2009
                      

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me